نبشی از دو بال عمود بر هم ساخته شده و از جمله پروفیل های آهنی محسوب می شود که هم در ساخت و ساز و هم صنعت کاربردهای متعددی دارد.
انواع نبشی
پروفیل نبشی به منظور مصارف مختلف از جنس فولاد گرفته تا آلومینیوم و PVC تولید می شود. به صورت کلی نبشی ها در دو مدل با باله های مساوی و نا مساوی در کارخانجات نبرد ساخته می شوند.
روش ساخت نبشی
بهترین و اقتصادی ترین روش تولید انواع پروفیل نورد کاری است. شمش خام با عبور از غلطک های از پیش طراحی شده، دچار تغییر طول، اندازه و شکل می شود. این روشی بسیار مناسب برای تولید قطعات طویل است. نبشی که از ابتدا با این روش تولید می شود نبشی فابریک گفته می شود. در برخی مدل ها نیز ورق آهنی با ابعاد و ضخامت مشخص به کمک دستگاه فرمینگ خم پیدا می کند که به نام نبشی پرسی در بازار مطرح است. این روش سرعت تولید بالایی دارد.
جدول وزنی نبشی
برای محاسبه وزن یک شاخه از این محصول میبایست به جدول وزن نبشی مراجعه نمود. می توان از فرمول زیر برای این کار استفاده کرد. هر چند روش های مختلف دیگری برای محاسبه این وزن وجود دارد. این نکته را باید در نظر داشت که وزن میل تولیدی در شرکت های مختلف با یکدیگر فرق دارد.
نبشی با مشخصات 40×40×4 نمایانگر این است که طول بال ها 40 میلیمتر و ضخامت آن نیز 4 میلیمتر است. همچنین علامت L100 معرف نبشی با بال های برابر 100 میلی متری و L200×100 نمایانگر یک بال با طول 100 و بال دیگر 200 میلی متر است.
کاربرد نبشی
نبشی های به صورت تکی یا چند تایی در ساختمان سازی کاربرد دارد. در عمران برای اتصال تیر آهن به بیم های باربر از نبشی ها به کرار استفاده می کنند. همچنین از این محصول به صورت تکه تکه که در اصطلاح نبشی لقمه نام دارد بسیار استفاده می شود. برای ساخت شاسی دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی نیز از این محصول به کار گرفته می شود. ریل هایی که در چهار گوشه آسانسورها نصب می شوند همگی از نبشی و لقمه تولید شده اند.
قیمت نبشی
آهن آلات صنعتی و فلزات پایه مدام در حال پیشرفت است. بازار نبشی و ناوانی نیز نظیر سایر پروفیل های صنعتی و ساختمانی دست خوش تغییرات لحظه ای و روزانه است. از این رو برای تعیین قیمت نبشی می بایست به صورت تلفنی تایید نهایی را از فروشنده دریافت نمایید.
آخرین قیمت نبشی در بازار

بروزرسانی: 1404/2/8

بروزرسانی: 1404/2/8

بروزرسانی: 1404/2/8